Lindome ligger knappt 20 minuter, med pendeln, söder om Göteborg. Här möts stad och land, tradition och framåtanda. Kyrkan är för många en självklar del av samhället och livet. Församlingen präglas av en bred gudstjänstfirande gemenskap, ett stort konfirmandarbete och en välbesökt Öppen förskola. Arbetslaget består av tjugo medarbetare. Tillsammans med anställda och frivilliga söker församlingen ständigt nya sätt att kommunicera med Lindomeborna.

Ungdomspedagog / Fritidsledare i Lindome 100%

"Tillsammans med ungdomsdiakon bildar du ett team för ungdomarna i församlingen. Du bör trivas med att vara navet i ett livaktigt och stort konfirmand- och ungdomsarbete."

Om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba med ungdomar på många olika sätt i en bygd där stad möter land. Du kommer att vara del av konfirmandgrupper och ansvara för verksamheten för faddrar och ungdomsledare.

Tillsammans med ungdomsdiakon bildar du ett team för ungdomarna i församlingen. Du bör trivas med att vara navet i ett livaktigt och stort konfirmand- och ungdomsarbete. Du bör även sporras av att driva och utveckla nya verksamheter som t ex ”pluggkväll” och ungdomsgudstjänster.

Vi ser gärna att du längtar efter att se ungdomar växa i tro och som människor. Möjlighet finns att jobba med och utveckla lovsångsteam. Att utveckla former för kommunikation med ungdomar är prioriterat.

Det finns öppenhet för att tjänsten, till viss del, kan formas efter dina gåvor och intressen och om du kan musicera är det ett plus.

Tillträde enligt överenskommelse.

Väkommen med din ansökan senast den 22/8!
lindome.forsamling@svenskakyrkan.se

För mer information kontakta kyrkoherde Ylva Leitzinger 072-572 68 62.