Sundbyberg ligger i norra Storstockholm och är en av Sveriges snabbast växande kommuner, en småstad som blivit storstad. Hos Svenska kyrkan i Sundbyberg får du möjlighet att arbeta i en vacker miljö. Vi är en varm och vänlig församling där kyrkan fortfarande har sin plats i människors tillvaro.

Vill du vara kantor till 100%?

Nu söker vi en kantor på 100% med inriktning på barn, under perioden 15 augusti till 31 december då ordinarie personal är på föräldraledighet.

Musiken spelar en viktig roll i vårt församlingsbygge och vi söker dig som brinner för att sänka trösklarna till sång både för barn och äldre.

Om tjänsten

Vi erbjuder körer för flera nivåer och åldrar. Alla ska känna sig välkomna och bekväma i församlingens verksamhet.

Anställningsform: Vikariat 15 augusti till 31 december, med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

• leda vår barnkör Tisdraget.
  • leda vuxenkören Allegrokören för våra äldre korister.
  • leda Alla-kan-sjunga kören Tusen Röster.
  • delta i arbete med övriga utåtriktade barn och familjeaktiviteter.
  • tjänstgöra vid dop, vigslar, begravningar och gudstjänster.

Om dig

Du älskar att sprida musikglädje och möta människor i alla åldrar. Vi ser gärna att du har en naturlig karisma i att leda körsång. Du tycker om att växa och utvecklas tillsammans med andra.

Vi söker dig som är utbildad kantor eller församlingsmusiker med erfarenhet av att leda körer. Du delar Svenska kyrkans värderingar.

Kontaktuppgifter för frågor om tjänsten

Kyrkoherde Micke Åsman, 08-635 33 52 | micke.asman@svenskakyrkan.se
Organist Fredrik Ewaldsson, 08-635 33 76 | fredrik.ewaldsson@svenskakyrkan.se

Facklig kontakt
Stiftsombud Kyrkomusikernas riksförbund
Fredrik Roste, 08 - 530 222 13 | fredrik.roste@kmr.se

Skicka din ansökan på e-postadress: sundbyberg.jobb@svenskakyrkan.se.

Senast 29 maj vill vi ha din ansökan.

Kantor, Vessige och...

Göteborgs stift