I gränslandet mellan tätort och landsbygd, strax norr om Kalmar, ligger Förlösa-Kläckeberga församling. Garvaregården ligger strategiskt placerat i villaområdet Lindsdal, och här samlas mycket av den dagliga verksamheten. Här firas också den söndagliga gudstjänsten (i Simon Garvares kapell). Församlingens kyrkogårdar ligger i anslutning till Förlösa och Kläckeberga kyrkor.

Arbetsledande vaktmästare 100%

Vi söker arbetsledare till kyrkogård och vaktmästeri 100% (tillsvidare)

Vi söker dig som vill leda och ansvara för arbetet på våra kyrkogårdar samt övriga vaktmästaruppgifter. Det ingår tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar, vilket innebär viss tjänstgöring på helger.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar dagligt praktiskt arbete, arbetsledning och samverkan med församlingens övriga medarbetare. I uppdraget ingår också planering och genomförande av underhållsplaner, löpande fastighetsunderhåll, schemaläggning samt kontering av fakturor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av grönyteskötsel, kyrkogårdsarbete och arbetsledning i någon form. Kompetens och erfarenhet inom fastighetsunderhåll, kännedom om begravningsverksamhet, kyrkorum och kulturmiljö är meriterande.

Det är viktigt att du har ett öga för vad som ska göras och att du kan prioritera.
Då du är arbetsledare och församlingens ansikte utåt så lägger vi särskild vikt vid dina personliga egenskaper.

• Vi vill att du är medlem i Svenska kyrkan.
  • Körkort krävs och gärna tillgång till egen bil.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.
  • Provanställning kan komma att bli aktuellt.
  • Vi tillämpar individuell lönesättning.
  • Intervjuer och tillsättning sker löpande.

För mer information kontakta:

Kyrkoherde Anders Johansson 0480-44 71 82
Kyrkorådets ordförande Monica Olsson 070-276 28 38

Fackliga representanter:
Kommunal Sydost: Anne-Christine Råhlander 010-442 83 35
Vision: Helena Fyhr-Abrahamsson 0470-70 48 65

Välkommen med din ansökan!

Ansökan med CV och personligt brev skickas till:

Förlösavägen 3
393 64 KALMAR