En kyrka – där Jesus Kristus är herre – som erbjuder gemenskap där människor växer i tro. Församlingen bildades 1888. Idag har församlingen ca 132 medlemmar och bedriver en bred verksamhet med allt ifrån gudstjänster varje söndag till veckoverksamhet med olika åldrar och inriktning. Församlingen har t.ex. en bred musikverksamhet frukostföredrag, fredagsmiddag och studiecirklar i samarbete med studieförbundet Bilda. Församlingen är även representerad i det ekumeniska arbetet med stadens olika församlingar samt med studentarbetet på Luleå tekniska universitet.

Musikledare med fokus på barn och ungdom

• Vill leda och planera barn- och ungdomsgrupper tillsammans med ideella ledare
  • Kan leda och medverka musikaliskt i gudstjänsten
  • Är bekväm med att jobba med rekrytering av nya barn till våra grupper
  • Vill vara med och utforma nya grupper och aktiviteter för barn, med stöd av Equmenia och församlingen
  • Agerar spindeln i nätet

Vår verksamhet sker på en kristen grund och därför utgår vi från att du har en personlig kristen tro.

Vi söker dig som har en dokumenterad utbildning/kunskap inom både musik och barn/ungdomsarbete. Det är meriterande om du har gått en bibelskola eller om du har varit ledare för barn i en församling.

Tjänsten kan starta under hösten eller enligt överenskommelse. Vi ser helst att du arbetar 100% men det är förhandlingsbart.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till styrelse.lmk@gmail.com.

Vid frågor, kontakta pastor Claes Eriksson, församlingsordförande Erik Elfgren eller Equmenias ordförande Erik Serrander.