Norberg-Karbennings församling är en församling som utgör ett eget pastorat i Norra Västmanlands kontrakt i Västerås stift i Svenska kyrkan. Församlingen omfattar hela Norbergs kommun i Västmanlands län.

Kyrkogårdsarbetare med samordningsansvar

Kyrkogårdsarbetare med samordningsansvar Vi söker nu en kyrkogårdsarbetare med samordningsansvar på Norberg-Karbennings församlings kyrkogårdsförvaltning. Hos oss får du ett självständigt och meningsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper i vackra kulturmiljöer med hög skötselnivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att tillsammans med övriga kollegor på förvaltningen att ansvara för att begravningsplatser och kyrkogårdar alltid är vackra och välskötta, så att besökare får en god service och ett gott bemötande.

Arbetet består av kyrkogårdsskötsel, såsom gräsklippning, häckklippning, grästrimning, plantering, gravskötsel, ogräsrensning, vattning, städning samt gravgrävning och snöplogning. I tjänsten ingår också att visa gravplatser och då kunna möta människor i sorg på ett vänligt och värdigt sätt.

Som samordnare ansvarar du för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet ute på kyrkogårdarna samtidigt som du själv deltar i arbetet. I begravningsverksamheten ingår administrativa uppgifter som kräver noggrannhet och god administrativ förmåga. Tjänsten innehåller också underhåll och anläggningsarbeten samt underhåll på församlingens och begravningsverksamhetens byggnader.

Kvalifikationer:

• Minst grundläggande gymnasial utbildning.
  • B-körkort.
  • Förarbevis grävmaskin och lastmaskin, erfarenhet meriterande.
  • Skicklighet vid maskiner och redskap inom verksamhetsområdet.
  • Behärska det svenska språket bra i tal och skrift.
  • Arbetet är mångsidigt och kräver god samarbetsförmåga, serviceanda och ett stort ansvarstagande
  • Erfarenhet av arbetsledning och nyanläggning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sista anmälningsdag: 20 juni.

Skicka Din ansökan med meritsammanställning (CV), samt personligt brev via epost till: per.nord@svenskakyrkan.se

eller via vanlig brev till:

738 33 Norberg

Välkommen med din ansökan!